Το κατάλυμα

Χαλαρώνοντας σε μη επιτηδευμένη πολυτέλεια

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Εμπνευσμένο από την αγνή αγριάδα της Ηπειρώτικης γης, το κατάλυμα Christies Luxury Suites καθρεπτίζει μία ήρεμη, ευγενική, γεμάτη σεβασμό φιλοσοφία φιλοξενίας, ορατή σε κάθε -προσεκτικά επιμελημένη- λεπτομέρεια της διαμονής: οι αριστοτεχνικά σχεδιασμένες Σουίτες, οι λουσμένοι από φυσικό φως άνετοι εσωτερικοί χώροι, το μαγευτικό τοπίο, η εντυπωσιακή και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, είναι ιδανικά για επισκέπτες που εκτιμούν την ιδιωτικότητα της αυθεντικής πολυτέλειας.

Christies Luxury Suites
Christies Luxury Suites

Ultimate Relaxation

Ξυπνήστε τις αισθήσεις και επιτρέψτε στο γεμάτο φως τοπίο και στα μαγικά μπλε νερά του κόλπου τα οποία βρίσκονται δελεαστικά κοντά, να γεμίσουν την ψυχή σας.

Βρείτε καταφύγιο στον αψεγάδιαστο περιβάλλοντα χώρο του, μέσα στην ησυχία της Ηπειρώτικης φύσης, απολαμβάνοντας ρομαντικές ή οικογενειακές διακοπές στην ηρεμία της πιο ξέγνοιαστης εμπειρίας.

Πιστοί στο πνεύμα της φιλόξενης κληρονομιάς, το κατάλυμα Christies Luxury Suites δημιουργήθηκε σε ένα πανέμορφο, προστατευμένο περιβάλλον.

Η εξαιρετική τοποθεσία του καταλύματος πάνω σε ένα λόφο που βλέπει το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους, την Κέρκυρα και τους Παξούς, παρέχει ένα μοναδικό καταφύγιο, αφιερωμένο στην ξεκούραση και την απόλαυση των αισθήσεων.

Παράδοση & καινοτομία

Mε σεβασμό στην αρχιτεκτονική παράδοση της Ηπείρου και με προσέγγιση βιώσιμου χαρακτήρα, χρησιμοποιήσαμε φυσικά υλικά, τοπικές πέτρες και τεχνικές χτισίματος, σε διάλογο με το μοναδικό τοπίο. Κάθε λεπτομέρεια της ιδιοκτησίας αντικατοπτρίζει την ηρεμία της τοπικής χρωματικής παλέτας, χρησιμοποιώντας αυθεντικό και εξατομικευμένα προσαρμοσμένο σχεδιασμό, δημιουργώντας ένα αίσθημα άνεσης και γαλήνης.

Οι 4 πολυτελείς Σουίτες με θέα προς τη θάλασσα, είναι χτισμένες αμφιθεατρικά , προσφέροντας το προνόμιο όχι μόνο ανεμπόδιστης πανοραμικής θέας προς τη θάλασσα, αλλά και προς την αναζωογονητική ανατολή. Κάθε μία από τις Σουίτες, είναι ένα μοναδικό ξεχωριστό έργο με εξατομικευμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και προσωπικές πινελιές διακόσμησης, συνδυασμένες με την πολυτέλεια των πιο σύγχρονων εφαρμογών.